Η εταιρεία μας κατασκευάζει γεμιστικές μηχανές και μηχανήματα συσκευασίας για τις βιομηχανίες τροφίμων, καλλυντικών, φαρμάκων, πετρελαιοειδών κ.α.

Η Εταιρεία

 

Ιστορικό & Φιλοσοφία

Η εταιρεία μας κατασκευάζει γεμιστικές μηχανές και μηχανήματα συσκευασίας από το 1972. Είμαστε μία δυναμική κατασκευαστική μονάδα που εξελίσσεται διαρκώς με γνώμονα την άμεση παροχή ποιοτικών και αξιόπιστων λύσεων στους πελάτες μας.

Επιδιώκουμε και υποστηρίζουμε τη συνεχή έρευνα και ανάπτυξη ώστε οι λύσεις μας να επιστρέφουν με τον καλύτερο τρόπο την αρχική σας επένδυση.

Απασχολούμε μηχανικούς και ειδικευμένους τεχνικούς σε όλες τις φάσεις της παραγωγικής διαδικασίας. Διαθέτουμε ένα πλήρες και σύγχρονο ηλεκτρονικό σχεδιαστήριο που υποστηρίζεται από CAD συστήματα, καθώς και ένα πλήρως εξοπλισμένο κλασικό μηχανουργείο.

Στην GELESMES machinery αποκτάτε αξιόπιστους συνεργάτες που σας βοηθούν να βρείτε την κατάλληλη λύση σε κάθε ζήτημα εμφιάλωσης και συσκευασίας. Η πολυετής πείρα μας εγγυάται λύσεις που απλοποιούν τις διαδικασίες παραγωγής με έμφαση στην ποιότητα, την αξιοπιστία και την ασφάλεια.

Παρέχουμε πλήρη εγγύηση 2 ετών που καλύπτει όλα τα ηλεκτρικά, ηλεκτρονικά ή μηχανικά εξαρτήματα για όλες τις μηχανές που κατασκευάζουμε.

Όλες οι μηχανές που προσφέρουμε υπερκαλύπτουν τις προδιαγραφές ασφάλειας της Οδηγίας 98/37/ΕΚ της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δραστηριότητες & Συνεργασίες

Kατασκευάζουμε και αντιπροσωπεύουμε μηχανήματα υψηλών προδιαγραφών που εγγυώνται τη συνεχή και απρόσκοπτη λειτουργία σε μικρές ή μεγάλες γραμμές παραγωγής.

Προσφέρουμε μία ευρεία γκάμα μηχανών που καλύπτει όλες τις φάσεις εμφιάλωσης και συσκευασίας:

 • Εμφιαλωτικές μηχανές υγρών και ημιπαχύρρευστων
 • Πωματικές μηχανές για βιδωτά ή κουμπωτά πώματα
 • Γεμιστικές και σφραγιστικές μηχανές παχύρρευστων
 • Γεμιστικές και φακελοποιητικές κόννεων και κόκκων
 • Συρρικνωτικές μηχανές
 • Ετικετέζες
 • Κλειστικές μηχανές χαρτοκιβωτίων
 • Εκτυπωτές Ink Jet

Παράλληλα, το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να προσαρμόσει κατάλληλα την προτεινόμενη λύση ώστε να δώσει απάντηση και στο πιο εξειδικευμένο αίτημα.

Μένοντας πιστοί στη δέσμευση που δίνουμε στους πελάτες μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών τους, έχουμε προχωρήσει σε μία σειρά συνεργασιών με καταξιωμένες εταιρείες του εξωτερικού για την προμήθεια και την αντιπροσώπευση τόσο επί μέρους τεχνολογικού εξοπλισμού όσο και ολοκληρωμένων συστημάτων και λύσεων.

Εξαγωγές

Στην GELESMES machinery διατηρούμε ένα καλά οργανωμένο τμήμα εξαγωγών. Πραγματοποιούμε εξαγωγές στην Γερμανία, Αίγυπτο, Αυστραλία, Αιθιοπία, Ακτή του Ελεφαντοστού, Κένυα, Κύπρο, Νιγηρία, Νότιο Αφρική, Σαουδική Αραβία, Σουδάν, Ομάν και Συρία.

Υποστήριξη & Service

Για περισσότερο από  45 χρόνια παρέχουμε στους πελάτες μας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, πλήρη και άμεση τεχνική υποστήριξη που καλύπτει:

 • επί τόπου επισκέψεις ή εξ αποστάσεως παρεμβάσεις απ' ευθείας στις μηχανές μέσω τηλεφωνικής γραμμής, 

 • λεπτομερή εγχειρίδια χρήσης και συντήρησης, 

 • καταλόγους ανταλλακτικών, και κυρίως,

 • πλήρη και διαρκή αποθήκη ανταλλακτικών.

Στην GELESMES machinery είμαστε δίπλα σας κάθε στιγμή, πριν και μετά την αρχική σας επένδυση.

Newsletter

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX